The Bloodhound

De St Hubertus hond

OF LUFON ROYAL PRIDE

EEN PASSIE VOOR HONDEN

Wij zijn De Vadder Fonie en Van Buggenhout Lucia en wonen te 2870 Puurs in Belgie

.
Onze liefde voor honden gaat terug tot in onze jeugdjaren.
Onze eerste hond die we samen hadden, was een dobberman. Er volgden nog verschillende rassen o.a. Alaska Malamute,Mastino en Argentijnse dog . Wij waren in feite op zoek naar een hond die perfect bij ons paste. Na het overlijden van onze Argentijnse dog was de grote droom van Fonie : een bloedhond.  Daar deze niet dadelijk beschikbaar was, schaften  wij ons een Basset Hound aan die we als naam Louisa gaven. Dit ras paste perfect bij een bloedhond.

Na een paar maanden kregen we het fantastische nieuws van de  kennel "de la Meute d'Antan” dat er een bloedhond beschikbaar was. Het was een teefje Faustine genaamd die van ons de roepnaam Lisette meekreeg.

Wij konden niet snel genoeg een kijkje gaan nemen. Het was liefde op het eerste gezicht . Ze was gewoonweg prachtig. Wij moesten er niet lang over nadenken,dit was echt een hond voor ons.

Onze Basset was in de wolken met haar nieuwe speelkameraadje. Ze zijn nog steeds onafscheidelijk.

Onze pup groeide op tot een prachtige hond.

De resultaten op show zijn hiervan het bewijs.(zie show)  o.a. Luxemburgs jeugdkampioen ; Amsterdam Winner 2007 ...enz.                                                                                                 Onze passie voor de bloedhond was geboren en zal niet vlug stoppen .

Contacteer ons

.
. .. ..